chrome firefox opera safari iexplorer

В Одесі закривають опозиційний телеканал

09 серпня 2012 о 09:32

Керівництво опозиційного телеканалу «Нова Одеса» повідомляє про попередження зі сторони влади щодо закриття телеканалу з 15 серпня.

Таку інформацію надає директор телекомпанії «Нова Одеса» Марина Черевко, генеральний продюсер Дмитро Птяшко і головний редактор Олександр Онищенко у відкритому листі.

«Ще 16 липня до телекомпанії „Нова Одеса“ надійшов лист з Одеської обласної ДТРК з пропозицією надати кращий ефірний час з 19:00 до 22:00 для трансляції передвиборчих матеріалів, підготовлених за рахунок державного бюджету», — повідомляють автори документа.

Вони також повідомляють, що керівник Нацради Володимир Манжосов повідомив, що рішення щодо «вашого каналу вже ухвалене».

Власники та дирекція каналу вважають, що таким чином телеканал хочуть перетворити на агітаціний департамент Партії регіонів.

«Ми відкрито заявляємо про те, що за жодних обставин не відмовимося від своєї позиції та, як і раніше, будемо чесно і об'єктивно висвітлювати те, що відбувається в місті, регіоні й країні», — зазначено у відкритому листі.

До слова, Київська прокуратура, «за результатами перевірки, організованої за дорученням Президента Віктора Януковича та вказівкою Генпрокурора Віктора Пшонки», ухвалила рішення закрити кримінальну справу проти видання «Лівий берег».

Київська прокуратура також скасувала постанову Державної податкової служби щодо порушення кримінальної справи проти генерального директора телеканалу ТВі Миколи Княжицького.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути