chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у столиці стартує Міжнародний чемпіонат феєрверків

07 вересня 2012 о 15:35

7-8 вересня на Співочому полі о 20.30 у рамках квіткової виставки «Мелодія українських казок» відбудеться Міжнародний чемпіонат феєрверків «Танець вогню». Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Киянам та столичним гостям піромузичну художню майстерність продемонструють компанії з Естонії, Франції, Фінляндії та України. Під час феєричного свята глядачі зможуть обрати свого переможця шляхом СМС-голосування.

Квитки на піротехнічні баталії можна придбати у касах Співочого поля, у всіх театральних касах та через Internet. Вартість квитка: VIP-зона –180 грн, глядацька зона – 80 грн (або 140 грн на 2 дні).

Довідково. Фестиваль феєрверків «Танець вогню» запроваджено з 2008 року. Учасниками цьогорічного фестивалю є багаторазові переможці престижних піротехнічних фестивалів, у тому числі у Монреалі, Каннах, Шанхаї тощо. Українська компанія «Танець вогню» стала срібним призером на Мадейрі у 2011 році.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути