chrome firefox opera safari iexplorer

Азаров хоче виховувати студентів примусовими роботами у будзагонах

22 жовтня 2012 о 17:13

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні під час зустрічі з представниками молодіжних громадських організацій.

«Найближчим часом ми відзначатимемо, не знаю як активно, 50-річчя від дня утворення будзагонів. Можна по-різному ставитися, деякі скажуть: ось примусова робота, але скажуть тільки ті, хто не знав, як це відбувалося. А я був свідком, на моїх очах все це відбувалося», — сказав М.Азаров.

За його словами, «потрапити в хороший будзагін було дуже важко, і туди потрапляли лише найперевіреніші, найнадійніші хлопці». Також прем'єр відзначив, що за літо в будзагонах можна було заробити суму, що приблизно дорівнювала річній стипендії тих років. М.Азаров заявив, що йому цікаво, пішла б молодь в такі будзагони і, зокрема, відзначив, що в деяких місцях не вистачає будівельників.

«Мені одна студентка на Facebook говорить, що ви нас все закликаєте працювати, а жити коли. Ми в молодості дещо по-іншому міркували, що ми маємо в молодості створити фундамент, а, створивши цей фундамент, тоді й буде жити цікаво. А якщо в молодості прогуляєш, прокукурікаєш, як у байці: літо червоне проспівала, озирнутися не встигла. Ось так і життя минає, відверто кажучи, досить швидко», — відзначив М.Азаров.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути