chrome firefox opera safari iexplorer

На Хрещатику пройде фестиваль вуличних і екстремальних видів спорту

15 жовтня 2012 о 16:07

20-21 жовтня у Києві на головній вулиці міста відбудеться свято вуличних і екстремальних видів спорту – Free Games Challenges.

Як повідомляють організатори, під час заходу зірки Free Games покажуть яскраве екстрімшоу, проведуть майстер-класи з глядачами.

Упродовж 2 днів Хрещатик перетвориться на місце зустрічі екстремалів, представників альтернативних спортивних субкультур, вуличних спортсменів і всіх активних людей.

Також 20 і 21 жовтня відбудеться кубок Києва з автослалому. Кияни та гості міста побачать: гоночні заїзди, фігурне катання на автомобілях, дріфт, слалом і яскраве шоу. На одному майданчику зберуться джипи, ралійні, слаломні і ретро автомобілі, кільцеві, кросові та ендуро мотоцикли.

Крім того, 21 жовтня вперше в Україні відбудеться масштабна акція Yoga Free Games. Виступи, презентації, унікальні практики для оптимізації стану тіла від кращих майстрів, найвідоміших шкіл, йога арт-студій.

Усі охочі зможуть випробувати свої сили у конкурсах і виграти подарункові сертифікати, іменний йога-одяг, абонементи для занять у йога-студіях.

У програмі заходу також відбудуться: шоу та майстер-класи з воркауту, паркуру та фрірану, показові виступи та майстер-класи з бойових мистецтв, шоу ролерів, мототріалістів, велотріалістів та джамперів, скейт-парк, баскетбол і багато іншого.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути