chrome firefox opera safari iexplorer

У Вишневому пройде фестиваль сучасної та етнокультури

10 травня 2012 о 17:59

19 травня на Міському стадіоні Вишневого, що на Київщині, відбудеться фестиваль етнічної та сучасної культури «Обнова».

Захід має на меті засобами мистецтва сіяти духовні скарби та пробуджувати патріотизм сучасної молоді, повідомляють організатори – Київське товариство українських студентів-католиків «Обнова» та Центр академічного душпастирства Київської архієпархії.

Фестиваль розпочнеться о 12.00 із міжконфесійної молитви за молодь.

У програмі фестивалю також: майстер-класи від народних майстрів, майстер-класи сучасного прикладного мистецтва, дитячий майданчик, танцювальні майстер-класи (сучасні та народні), козацькі забави, музичні та танцювальні виступи талановитої молоді у різних жанрах.
Особливим моментом фестивалю стане слово до молоді від Блаженнішого Любомира Гузара.

А музичною «родзинкою» свята будуть виступи Марічки Бурмаки, Тараса Чубая, гурту ТаРута.

Кожен гість фестивалю матиме нагоду долучитися до благодійної акції та придбати вироби осіб із інтелектуальною недостатністю, що будуть представлені на фестивалі.

Виручені кошти будуть спрямовані на ремонт транспорту, що є дуже важливим засобом пересування для інвалідів від спеціально організованих гуртожитків для інвалідів до майстерень, де вони працюють в рамках програм реабілітації центру «Джерела».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути