chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві встановили величезного надувного дракона з кімнатою страху всередині

29 листопада 2012 о 13:13

На парковці біля столичного торгівельно-розважального центру «Дрімтаун» встановили величезного надувного дракона. Він займає 15 парковочних місць. Всередині — кімната страху.

Відвідувачам пропонують екскурсію нутрощами істоти: лабіринт веде до «шлунка» та «серця» дракона. Дорослий квиток коштує 40 грн, дитячий — 20. Дітей до п'яти років пускають безкоштовно.

«Таких „драконів“ в Україні ще не було. „Кімната страху“ буде модернізуватися — зараз ми замовили в московській фірмі нове „серце“ — воно буде переливатися різними кольорами і буде видно, як по ньому циркулює кров. Цього „звіра“ ми поставили, щоб подивитися, як реагують люди, послухати відгуки. Якщо люди зацікавляться — привеземо ще кілька таких „звірів“. Цього обслуговують три чоловіка — один з них завжди перебуває всередині. Бо дитина може злякатися — тоді працівник має заспокоїти його вивести з лабіринту», — розповів 41-річний Олег, оператор атракціону.

«В будній день приходить чоловік 50. У вихідні — до двухсот. Часто буває, що малі не доходять і до середини лабіринту — біжать назад, бо страшно», — розказав 23-річний Андрій, співробітник атракціону.

«Симпатичний „дракоша“. Мене внучка притягла — вчора з мамою з танцювальних занять поверталася і побачила його. Внучці сподобалося, що дракон „дихає“ — пащу розкриває. Зараз підемо розкажемо тату — і разом вже підуть», — поділилася враженнями 71-річна Лідія Федірівна.

«Не подобається. Дивитися страшно — таке моторошне, як зараз життя у нас наступає. Нам і в житті страхів вистачає», — прокоментувала 59-річна Надія, що мешкає в одному з сусідніх будинків.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Новини культури