chrome firefox opera safari iexplorer

Українські зірки посадять хвойні дерева у столичному парку імені Малишка

12 листопада 2012 о 10:24

13 листопада о 12:00 у парку імені Малишка колектив комунального об’єднання «Київзеленбуд» спільно з представниками вітчизняної естради висадять 150 хвойних дерев. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Разом з керівництвом міста та зеленбудівцями, висаджуватимуть сосни Світлана Тарабарова та брати Борисенко, Еріка і  Олексій Матіас, Олександр Педан та Віталій Козловський, Потап з родиною, а також «ДіО.фільми», «Время и Стекло», «Пара нормальних», «Real O» та інші.

Нагадаємо, акція проходить у рамках програми «Врятуймо Київ від вирубки хвої», якою передбачена широкомасштабна пропаганда збереження хвої та лісу у столиці.

 

«Висадка  сосен  напередодні 100-річного ювілею українського поета і перекладача Андрія Малишка у парку його імені – це своєрідний символ. По-перше, поновлення сосен на тому місці, де вони були зрубані забудовником чотири роки тому, окреслює перспективи відродження парку. По-друге, якщо нашою акцією зацікавились сучасні зірки естради, значить добрий  початок  мають наші справи.  Впевнений, що акція знайде відгук у всіх серцях городян, з якими ми спільно зробимо столицю зеленішою», – зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

Нагадаємо, перших двісті сосен висадили 8 листопада в Оболонському районі. Участь в акції «Врятуй Київ від вирубки хвої» взяли перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, колектив комунального об’єднання «Київзеленбуд», відомі спортсмени України та активна студентська молодь.