chrome firefox opera safari iexplorer

Укрпошта вперше в історії розмістила телерекламу

05 грудня 2012 о 16:04

Вперше в історії існування Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» заявляє про себе за допомогою телевізійної рекламної кампанії.

З 26 листопада 2012 р. в ефірі провідних телеканалів країни демонструється ролик «Реальна віртуальність. Світ послуг», виконаний у стилі Hі-tech, повідомляє сайт Укрпошти.

Реклама розкриває глядачеві різноманіття сучасних послуг, що надаються Укрпоштою в усіх куточках України. А з 5 грудня емоційний передноворічний ролик акцентує увагу глядачів на послузі «Кур'єрська доставка».

Рекламна кампанія реалізується в рамках Стратегії розвитку Укрпошти до 2017 року і покликана продемонструвати українцям розвиток підприємства та різноманітність нових, сучасних, актуальних для різних аудиторій послуг.

Головна ідея ролика «Реальна віртуальність. Світ послуг» полягає в тому, що Укрпошта настільки ж сучасна і багатофункціональна, як і IT-сервіси, але при цьому – реальна, зручна для будь-якої аудиторії і доступна навіть у найвіддаленіших населених пунктах України.

Передноворічна реклама, присвячена кур'єрській доставці від Укрпошти, по-новому трактує традиційний образ Діда Мороза.

«У західного Санти – ціла армія помічників-ельфів, а Дід Мороз досі міг розраховувати тільки на внучку, – розповідає Оксана Плотнікова. – Ми вирішили йому допомогти. У рекламі Дід Мороз постає в образі головнокомандувача цілої армії кур'єрів Укрпошти. Новорічні подарунки, які посилають дітям бабусі й дідусі, тітки та дядьки, будуть доставлені вчасно!»

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути