chrome firefox opera safari iexplorer

МАУ забирає 10 міжнародних напрямків АероСвіту

11 січня 2013 о 11:11

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України оголосила про початок продажів квитків з початку літньої навігації 2013 року на ряд нових для компанії міжнародних напрямків, якими до останнього часу оперувала авіакомпанія АероСвіт.

Як повідомили Корреспондент.biz у компанії, з 31 березня будуть запущені нові щоденні рейси з Києва до Варшави, Калінінграда, Вільнюса і Праги.

Крім того, з 1 квітня будуть запущені рейси в Стокгольм, з 2 квітня — в Копенгаген, які будуть здійснюватися п'ять разів на тиждень. Крім цього, чотири рази на тиждень з 1 квітня МАУ виконуватиме рейси в Афіни.

Авіакомпанія з 27 квітня по суботах також буде здійснювати польоти на маршруті Київ-Салоніки і тричі на тиждень — в Батумі, а з 21 травня — в Нижньовартовськ тричі на тиждень.

Ціни на переліт в обидві сторони з урахуванням всіх зборів, згідно з повідомленням, складуть: до Варшави — від 1 тис 744 грн, Калінінграда — від 2 тис 344 грн, Вільнюса — від 3 тис 120 грн, Праги — від 3 тис 456 грн, Стокгольма — від 2 тис 256 грн, Копенгагена — від 2 тис 304 грн, Афін — від 3 тис 520 грн, Салоніків — від 3 тис 560 грн, Батумі — від 2 тис 920 грн, Нижньовартовська — від 4 тис 144 грн.

Нагадаємо, у кінці грудня 2012 найбільший в Україні авіаперевізник, авіакомпанія АероСвіт, подала до Господарського суду Київської області заяву про банкрутство. У керівництві компанії заявили, що йдеться про реформування, і санація не завадить виконувати взяті на себе зобов'язання.

АероСвіт є одним з найбільших українських авіаперевізників, що обслуговує близько 80 міжнародних маршрутів до 34 країн, включаючи 7 далекомагістральних — до Нью-Йорка, Торонто, Пекіна, Делі, Бангкока, Коломбо і Хошиміна, а також перевозить пасажирів у найбільші міста України.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути