chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві почали ще одну програму обміну старого автомобіля на новий із доплатою

15 лютого 2013 о 18:28

Група компаній «АІС» запускає у своїй мережі автосалонів Всеукраїнську програму обміну старого автомобіля на новий із доплатою — трейд-ін. Автосалони мережі приймають вживані машини всіх марок віком до 10 років.

«Щоб оцінити їх, перевіряємо на своєму автосервісі їхню ходову частину, двигун, товщину лако-фарбового покриття. Стає зрозуміло, чи була машина в аварії, які вузли несправні», — розповів директор з маркетингу групи компаній «АІС» Сергій Боровик.

Куплені вживані машини автосалон виставляє на свій комісійний майданчик і продає.

«Можна також здати нам потриману машину, докласти грошей і купити інший потриманий легковик, класом вищий. Також можна виручену суму за своє авто оформити як перший внесок для придбання нової машини у кредит», — сказав Боровик.

Минулого року «АІС» випробовувала програму трейд-ін у Києві. Нею скористалися 5% покупців автосалонів мережі. Всього продали за цією схемою понад 200 машин минулого року.

"Здебільшого нам здавали бюджетні машини вартістю 10-15 тисяч доларів. Віком 4-6 років. Переважно це були перші власники цих машин, вони не хотіли зв'язуватися із перекупниками на автобазарах. Дехто просто привозив своє авто, оцінював його й забирав гроші за нього. А нову машину купував деінде. Минулого року ми приймали дуже різні машини — як «тойоти», «міцубісі», так і «лади» і «таврії», — зазначив Боровик.

Зазвичай через програми трейд-ін машини викуповують дешевше, ніж на авторинку на 5-7%. Проте, щоб продати авто на автобазарі, багато автолюбителів наймають продавців. Платять їм 4-5% від вартості машини та 70 грн за добову стоянку на ринку.

У Західній Європі за системою трейд-ін продають більше 35 % потриманих машин.

Програму придбання автомобіля за системою трейд-ін пробонують ще в столичних автосалонах «Автомотів» із продажу Renault, «Віді-автострада» з продажу Toyota, «Укравто», де продають ЗАЗи, Chevrolet, Cherry, Mercedes-Benz та інші марки.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути