chrome firefox opera safari iexplorer

Вісім українських McDonald's увійшли в топ-100 найпопулярніших на планеті

04 лютого 2013 о 13:03

У топ-100 закладів швидкого харчування McDonald's за кількістю відвідувачів із 34 тис. на всій планеті увійшли вісім українських точок — у Києві, Сімферополі та Одесі, що стало на одну більше, ніж у минулому році.

Як повідомили Корреспондент.biz в компанії, київський McDonald's на Хрещатику збільшив свої торішні результати і вперше увійшов до переліку топ-10 найбільш популярних закладів світу, посівши 9-ту сходинку. У 2012 році тут було обслуговано майже 2 млн відвідувачів. Відзначається, що в червні під час ЄВРО-2012 точку відвідало на 115 тис. гостей більше, ніж у 2011 році.

Крім того, в рейтинг знову увійшли два перші в Україні заклади швидкого харчування, відкриті 24 і 25 травня 1997 року. Заклад біля метро Лук'янівська в Києві посів 15-е місце (близько 1,8 млн замовлень), а кафе на Севастопольській площі в Києві — 59-е (більше 1,4 млн замовлень).

Крім того, оновлений заклад мережі на Вокзальній площі в Сімферополі вперше увійшов до рейтингу найбільш відвідуваних на планеті і посів відразу 17-у сходинку (більше 1,7 млн замовлень). Також несподівані результати показала і точка на Вокзальній площі в Одесі. У цьому році закладу вдалося зайняти 62-е місце і поліпшити торішній результат на 33 позиції, виконавши більше 1,4 млн замовлень.

Ресторан мережі біля метро Мінська в Києві піднявся на одну сходинку рейтингу і посів 63-е місце (більше 1,4 млн замовлень), а заклад на площі Льва Толстого в Києві вперше увійшов до списку найбільш відвідуваних і зайняв 82-е місце (більше 1,3 млн замовлень).

Нагадаємо, що McDonald's, розташований у Києві на Вокзальній площі, знову зайняв 2-й рядок серед понад 34 тис. закладів в світі за кількістю відвідувачів і на 30% зменшив відрив від 1-го місця. У 2012 році тут  обслужили понад 2,5 млн замовлень.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути