chrome firefox opera safari iexplorer

Метро не витримує такого скупчення людей. Станція «Вокзальна» закрита

26 березня 2013 о 11:40

У Києві пасажири не можуть увійти в станцію метрополітену «Вокзальна» і змушені пересуватися містом пішки. Про це повідомили громадяни, які не змогли виїхати на метро із залізничного вокзалу, і частина з них була змушена йти пішки до Хрещатика, передають «Коментарі» з посиланням на «РБК-Україна».

«Працівники метро на станцію нікого не впускають, кажуть, що метро не працює. Всі змушені йти пішки», — розповіли пасажири.

Водночас у прес-службі метрополітену заявили, що «Вокзальна» працює, але в обмеженому режимі. Співробітники метро змушені були закрити одні двері на вхід, щоб не створювати стовпотворіння в касовому залі.

При цьому черга людей зібралася перед входом у метро. Люди не можуть виїхати на роботу.

Нагадаємо, «Вокзальна» уже закривалася в суботу – в день, коли ніякий інший транспорт у Києві не працював через сильний снігопад. Тоді на залізничному вокзалі зібралося близько 15 тис. людей. Співробітники станції тоді пояснили ситуацію тим, що закінчилися жетони. Пізніше прес-служба столичного метрополітену спростувала факт нестачі жетонів, проте факт закриття станції в снігопад спростований не був.

Також нагадаємо, з 9 січня по 24 травня через капітальний ремонт ескалаторів з 7:50 до 10:30 щодня на вхід закривається наступна за «Вокзальною» станція – «Політехнічний інститут».

Як повідомляли «Коментарі», протягом 22-23 березня в Києві випало близько 40 млн тонн снігу. Міський транспорт був практично паралізований. У місті був оголошений режим надзвичайної ситуації. Сьогодні вранці Київ укотре зупинився в заторах. Затори у столиці оцінені в максимальні 10 балів.

Розділи: Суспільство