chrome firefox opera safari iexplorer

Міліція обмежила доступ громадян до «Укранського дому»

01 березня 2013 о 09:28

Міліція обмежила доступ громадян до «Укранського дому», де сьогодні має відбутися підсумкова прес-конференція президента Віктора Януковича, повідомляє кореспондент УНН.

Біля банку «Хрещатик» правоохоронці встановили кілька рядів металічних огорож, через які пропускають лише журналістів. Ще два ряди огорож встановлено неподалік від входу до «Українського дому».

Вхід до «Українського дому» також огороджено. Поблизу щитів стоять кілька правоохоронців. Ще близько сотні міліціонерів чергують неподалік.

Крім цього поблизу «Українського дому» неможливо зателефонувати з мобільного. На запитання кореспондента, чи «глушать» тут зв'язок представник охорони відповів ствердно.

Нагадаємо, що прес-конференцію глави держави заплановано на 11.30.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути