chrome firefox opera safari iexplorer

У перший день шкільних канікул у Києві покажуть казку-комедію за повістю Гоголя

22 березня 2013 о 10:37

23 березня о 19.00 у столичному Будинку актора відбудеться показ вистави для дітей та дорослих «Вечори на хуторі поблизу Диканьки» у виконанні акторів київського неакадемічного театру «Маскам Рад». На захід запрошуються діти молодшого та шкільного віку з батьками.

Колектив театру традиційно подарував квитки на виставу дитячим будинкам Києва.

Розпочати весняні шкільні канікули актори київського неакадемічного театру «Маскам Рад» пропонують розважальною музичною чарівною казкою-комедією за славетною повістю Миколи Гоголя із циклу «Вечора на хуторі поблизу Диканьки».

Виставу створено спеціально для сімейного перегляду. В п`єсі максимально збережено оригінальный текст автора. На глядачів чекає яскраве вбрання та декорації, веселі українські пісні та незабутні гоголівські діалоги.

Виставу обрано міжнародним журі для показу в рамках 15-го ювілейного міжнародного театрального фестивалю в м. Враца (Болгарія).

Цікаво, що у театрі «Маскам Рад», котрий існує скоро як два роки і в репертуарі якого вже налічується 4 вистави, грають не актори за фахом, а люди різних професій, зокрема творчих, люди, які вирішили для себе всебічно розвиватися та розвивати інших через різноманітну творчість. Основна мета акторів цього соціально-культурного проекту: довести, що в цій країні все ще залишається можливість із задоволенням, плідно й корисно проводити свій вільний час та дарувати радість всім прихильникам мистецтва у будь-яких його проявах.

«Вистава „Вечора на хуторі поблизу Диканьки“ заоохочує школярів та їх батьків до одного з найкращих зразків світової літературної класики, — розповідає керівник театру „Маскам Рад“ Інна Гончарова. — Це динамічне дійство, котре зацікавить навіть наймолодших глядачів. Вже традиційно частину квитків ми передали у київську службу у справах дітей, яка поширює їх серед керівників столичних шкіл-інтернатів та будинків-інтернатів сімейного типу. Ми щиро сподіваємося, що дітки, котрі позбавлені батьівської опіки, також розпочнуть весняні канікули весело та із користю».

Тривалість вистави: 60 хвилин.

Вартість квитків: 40 грн.

Замовлення квитків: 063-450-47-46, 050-469-73-69.

Захід відбудеться о 19.00 за адресою вулиця Ярославів вал, 7.

За інформацією Київського неакадемічного театру «Маскам Рад»

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути