chrome firefox opera safari iexplorer

Біля станції метро «Лук'янівська» активно прибирають МАФи

18 квітня 2013 о 15:04

Учора, 17 квітня, працівники КП «Київблагоустрій» демонтували 10 тимчасових споруд поряд зі станцією метрополітену «Лук’янівська». Як зазначають у комунальному підприємстві, 4 кіоски знаходились безпосередньо в радіусі 20-ти метрів від входу (виходу) до станції метро та перекривали громадянам шлях від зупинок громадського транспорту до столичної підземки. Про це RegioNews повідомили у прес-службі КМДА.

Крім того, у власників усіх демонтованих тимчасових споруд не було дозвільної документації на розміщення. Разом із тим, вони здійснювали торгівлю алкогольними та тютюновими виробами, шаурмою та ковбасними виробами в антисанітарних умовах. Ці кіоски були джерелом постійного безладу та забруднення прилеглої території – повідомляють у КП «Київблагоустрій».
Усього протягом наступних двох днів заплановані роботи з демонтажу близько 30 тимчасових споруд, які встановлені без дозвільних документів, що розташовані на прилеглих до Лук’янівської площі вулицях. Усі вони займають майже половину ширини тротуарів та заважають вільному пересуванню киян, через що неодноразово надходили скарги від мешканців району.

Джерело: RegioNews
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути