chrome firefox opera safari iexplorer

Столичні актори дадуть благодійну виставу про кохання для дітей-сиріт

02 квітня 2013 о 17:24

4 квітня о 19.30 у столичному Будинку актора (вул. Ярославів Вал, 7) відбудеться показ романтичної ліричної комедії за відомою п'єсою румунського драматурга Михая Себастьяна «Безіменна зірка» у виконанні Театру «Маскам Рад».

Театр традиційно подарував частину квитків на виставу дитячим будинкам Києва, повідомляє прес-служба театру.

Столичний відкритий неакадемічноий театр «Маскам Рад» запрошує усіх поціновувачів театрального мистецтва відвідати ліричну комедію «Безіменна зірка».

У п'єсі йдеться про яскраве почуття, що виникло між столичною світською левицею, котра волею долі потрапила до маленького провінційного містечка, та скромним вчителем астрономії. Вони відкрили один одному нові світи, але, нажаль, не можуть залишитися разом. На глядачів чекають цікаві спецефекти, приємне музичне оформлення та незабутня романтична історія, котра торкається вічних тем. Виставу було обрано міжнародним жюрі для показу в рамках міжнародного театрального фестивалю в м. Лугож (Румунія) у жовтні 2012 року.

Цікаво, що у театрі «Маскам Рад» грають не професійні актори, а пересічні кияни різного віку й професій. Основна мета акторів цього соціально-культурного проекту: довести всім, що в цій країні все ще залишається можливість із задоволенням, плідно й корисно проводити свій вільний час та дарувати радість всім прихильникам мистецтва у будь-яких його проявах.

Виставу створено для сімейного перегляду із дітьми від 11-12 років.

Вистава на дві дії. Тривалість вистави з антрактом: 2 години 15 хвилин.

Вартість квитків: 50 грн.
Замовлення квитків: 050-469-73-69; 063-450-47-46.
Захід відбудеться 4 квітня о 19.30 за адресою вулиця Ярославів вал, 7.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути