chrome firefox opera safari iexplorer

У Чернігові комунальники збирали сміття державним прапором (фото)

18 квітня 2013 о 13:37

У соціальних мережах та інтернеті поширилися знімки, на яких чернігівські комунальники нібито прибирають сміття в державний прапор України. Про це пише ТСН.ua.

Прокуратура Чернігівської області почала розслідувати інцидент.

«Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого статтею „наруга над державними символами“ КК України», — повідомили в прес-службі відомства.

Відповідно до закону, відповідальність за наругу над державними символами карається штрафом, арештом до 6 місяців або позбавленням волі до 3-х років.

Як повідомляли Ukranews, нещодавно Азаров зобов'язав керівників центральних органів виконавчої влади 20 квітня, в рамках Дня довкілля, особисто взяти участь у заходах з благоустрою, закріплених за міністерствами областей. Крім того, прем'єр розпорядився привести в належний стан вулиці, площі, парки та інші об'єкти благоустрою.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути