chrome firefox opera safari iexplorer

У Чернігові комунальники збирали сміття державним прапором (фото)

18 квітня 2013 о 13:37

У соціальних мережах та інтернеті поширилися знімки, на яких чернігівські комунальники нібито прибирають сміття в державний прапор України. Про це пише ТСН.ua.

Прокуратура Чернігівської області почала розслідувати інцидент.

«Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого статтею „наруга над державними символами“ КК України», — повідомили в прес-службі відомства.

Відповідно до закону, відповідальність за наругу над державними символами карається штрафом, арештом до 6 місяців або позбавленням волі до 3-х років.

Як повідомляли Ukranews, нещодавно Азаров зобов'язав керівників центральних органів виконавчої влади 20 квітня, в рамках Дня довкілля, особисто взяти участь у заходах з благоустрою, закріплених за міністерствами областей. Крім того, прем'єр розпорядився привести в належний стан вулиці, площі, парки та інші об'єкти благоустрою.

Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути