chrome firefox opera safari iexplorer

У Феодосії встановлять пам'ятник Івану Піддубному

02 квітня 2013 о 10:20

Представники благодійного фонду ім.І.М.Піддубного хочуть обговорити питання щодо встановлення у Феодосії пам'ятника великому борцю і можливість назвати його ім'ям одну з вулиць міста. Про це УННповідомили в міськраді.

Як розповів керівник організації Макар Макаров, благодійний фонд був заснований спортивною громадськістю міста для увічнення пам'яті великого борця. Підтримка діяльності фонду виявляється і друзями з Росії.

«У наших планах на перший час — робота з організації та проведення в місті турніру пам'яті Івана Максимовича Піддубного. Свій спортивний шлях він почав зі видовищних виступів. Ось і ми думаємо, що це може бути яскравий, красивий турнір зі змішаних єдиноборств», — повідомив керівник фонду.

ДОВІДКА: Іван Піддубний — професійний борець і атлет, в 1896 рік у в Феодосійському цирку Іван Піддубний переміг відомих атлетів — Луріх, Бороданова, Разумова та Паппі.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути