chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці з'явиться дисконтна туристична карта Kyiv City Card

12 квітня 2013 о 12:08

В Києві в першій половині травня в продаж надійдуть туристичні карти Kyiv City Card. З їх допомогою туристи зможуть безкоштовно або за пільговою ціною відвідати основні визначні пам'ятки столиці, а також отримати знижку в ресторанах, готелях і таксі.

Про це повідомила начальник управління туризму Київської міськдержадміністрації (КМДА) Тетяна Слишик, пише «Комерсант-Україна». Продажем карт займеться компанія «Айлес Сіті Кард», а Київ надасть інформаційну підтримку.

«Ми могли б самостійно запустити проект, але бюджетних коштів для цього недостатньо», — сказала Слишик.  Картка дає право на безкоштовне відвідування 27 музеїв Києва і екскурсії по місту англійською мовою. Крім того, надаються знижки від 10% до 30% на розміщення в готелях (компанія уклала угоди з готелями «Рів'єра», «Опера», «Президент Готель» та ін.), прокат автомобілів (Avis), таксі, ресторани, автобусні екскурсії і прогулянки по Дніпру.

Карти будуть продаватися в туристичних пунктах, касах і спеціалізованих точках. Вартість City Card складе 200 грн на 3 дні і 300-400 грн — на 7 днів. Крім того, планується випуск VIP City Cards — карт з терміном дії 90 і 365 днів, які дозволять отримати доступ до VIP зали аеропортів і інші знижки.

Також з часом «Айлес Сіті Кард» випустить карти для туристів Львова і Одеси. Зазначимо, на сьогоднішній день подібні проекти є майже у 100 містах світу, серед яких Лондон, Рим, Венеція, Нью-Йорк, Брюссель і Москва.

Джерело: ТСН
Розділи: Туристичні новини