chrome firefox opera safari iexplorer

Студенти придумали дієтичне морозиво

20 травня 2013 о 09:03

Студенти кафедри легкої і харчової промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля за підтримки виробничо-інноваційного центру «Іcefood» розробили рецептуру безлактозного натурального морозива.

З фахівцями виробничо-інноваційного центру студенти співпрацюють уже декількох років. Тут вони проходять виробничу практику, вивчають технології виготовлення морозива і заморожених продуктів, а також проводять наукові дослідження і створюють рецептури продукції.

Зокрема, йдеться про безлактозне морозиво для споживачів, які надають перевагу низькокалорійним і нежирним харчовим продуктам, а також для тих, хто активно займається спортом і має значні фізичні навантаження.

Випуск цих нових продуктів заплановано на початок червня, пише Голос України.

15 грудня

Інші дати
День працівників суду
Указом Президента від 08.12.2000 № 1318/2000 в Україні встановлене професійне свято – День працівників суду, що відзначається щорічно 15 грудня
Розгорнути
Народився Петро Чуйкевич
(1818, смт. Вороніж, Сумська область – 1874) – український педагог, етнограф. Присвятив себе збиранню та упорядкуванню українських народних пісень.
Розгорнути
Народилася Соломія Павличко
(1958, м. Львів - 1999) - науковець, літературознавець, публіцист, перекладачка, засновниця видавництва "Основи". авторка праць з теорії літератури, з питань фемінізму, модернізму в українській літературі та ін.
Розгорнути

Новини Дивитися всі