chrome firefox opera safari iexplorer

Восени в київському метро жетони замінять електронними квитками

18 липня 2013 о 10:00

Восени в київському метро замість жетонів з'являться електронні квитки, ціна яких залежатиме від кількості поїздок. За попередніми даними, квиток на одну поїздку коштуватиме чотири гривні.

Як пишуть Вести, на одній з останніх нарад у мерії міста обговорювали такі ціни: вартість електронного квитка на одну, дві, три поїздки може бути по 4 грн, а для багаторазових квитків одна поїздка може коштувати 2,50 грн.

За деякими даними, вартість поїздки, починаючи з десятої, буде здешевлюватися. Зокрема, як очікується, квиток на десять поїздок коштуватиме вже 36 грн (замість 40 грн), а на 90 поїздок — 225 грн (з розрахунку 2,5 грн за поїздку).

Для пенсіонерів проїзд у метро буде безкоштовним. Електронний квиток почнуть впроваджувати з вересня цього року, а весь процес триватиме дев'ять місяців. Спочатку нова система буде впроваджуватися в метро, ​​наступного року в наземному транспорті. Згідно з планами влади, електронний квиток діятиме в усіх видах транспорту.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути