chrome firefox opera safari iexplorer

Київський національний університет імені Т.Шевченка потрапив у ТОП-500 кращих вузів світу

11 вересня 2013 о 10:10

У рейтинг кращих вишів світу, підготовлений компанією QS (Quacquarelli Symonds) потрапив український вуз — Київський національний університет ім. Тараса Шевченка.

Про це повідомляється на сайті компанії, пишуть Вести.

Університет вперше потрапив у топ-500: в цьому році він потрапив в групу місць 441-450, разом з вишами Франції, Канади, Японії, Китаю і т.д.

У минулому, 2012 році КНУ знаходився в групі 501-550.

У топ-200 світових вишів, як повідомлялося раніше, українські навчальні заклади не потрапили.

Компанія QS Quacquarelli Symonds є провідним міжнародним постачальником аналітичної інформації з питань вищої освіти і працевлаштування. Діяльність QS поширюється на 50 країн, вона співпрацює з більш ніж 2 тисячами провідних вузів світу і 12 тисячами роботодавців.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути