chrome firefox opera safari iexplorer

На «Олімпійському» почнуть нове будівництво за 69 млн

07 вересня 2013 о 16:59

У Києві затіяли нове масштабне будівництво на НСК «Олімпійський». Воно почнеться не в 2013-му, як планувалося, а в наступному році, швидше за все, навесні, пише Сегодня. 

Уряд доручив міністерствам і владі міста доопрацювати проект і почати спорудження льодової арени та багатофункціонального спорткомплексу з тенісними кортами. Нові об'єкти з'являться на даху 5-поверхової зони «гостинності», яку для фіналу ЧЄ звели за 463 млн грн. 

В будівлі планують побудувати парковку, адміністрацію стадіону, антидопінговий центр і Музей спорту. 

На даху спорудять блок з 6-ти критих кортів і 2 універсальних комплексів. У першому — льодово-тренувальному — буде хокейний майданчик зі штучним льодом, а навколо нього на трьох поверхах розмістять роздягальні, трибуни і туалети.

У другому комплексі — ігровій зоні — з'явиться майданчик-трасформер з синтетичним покриттям. 

Вартість робіт оцінюють у 69 млн грн.

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути