chrome firefox opera safari iexplorer

Київський футбольний клуб «Арсенал» починає процедуру банкрутства

30 жовтня 2013 о 19:31

Футбольний клуб «Арсенал» (Київ) розпочинає процедуру банкрутства та знімається з участі в чемпіонаті та Кубку України сезону 2013—2014 років через відсутність фінансування.

Про це заявив генеральний директор клубу Віктор Головко, пише Тиждень.ua.

«Хочу повідомити, що, на превеликий жаль, сьогодні так і не знайшлися спонсори та меценати, яким був би дорогий футбол. Попри всі заклики футбольний клуб „Арсенал“ (Київ) так і не дочекався ні від кого допомоги та підтримки у важкий період. Тому з щирим болем у серці я вимушений оголосити: футбольний клуб „Арсенал“ (Київ) розпочинає процедуру банкрутства, команда знімається зі змагань», — йдеться в його заяві, розміщеній на офіційному сайті клубу у вівторок.

Як відомо, 25 жовтня «Арсенал» не прибув на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської «Таврії», внаслідок чого гра не відбулася.

Згідно з регламентом, столичному клубу має бути зараховано технічну поразку з рахунком 0:3. У разі нез'явлення на наступну гру команду буде знято зі змагань.

28 жовтня стало відомо, що «Арсенал» також не приїде на матч 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільської «Ниви».

23 жовтня генеральний директор ФК «Арсенал» Віктор Головко заявив, що у клубу більше немає джерел фінансування, і закликав потенційних охочих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку «Арсеналу».

Як повідомлялося, ще 8 січня 2013 року президент «Арсеналу» Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування.

29 серпня Рабинович заявив, що був звільнений з посади президента «Арсеналу» і більше не причетний до клубу.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути