chrome firefox opera safari iexplorer

Мукачівці привезли 9 нагород з Кубку України з карате

30 жовтня 2013 о 11:31

«Одеський Палац Спорту» приймав цьогорічний Відкритий Кубок України з карате за версією JKS. В змагання взяли участь представники з Росії, Білорусії, Молдови та України. Закарпатську область на цьому турнірі представляли спортсмени Мукачівського клубу карате Шотокан «СІНАЙ».

Організаторами змагань виступили: Міністерство молоді та спорту України та Українська асоціація карате. В загалом у змагання взяло участь більше 350 спортсменів.

Закарпатську область на цьому турнірі представляли спортсмени Мукачівського клубу карате Шотокан «СІНАЙ» на чолі з тренером, майстром спорту України з карате — Романом Маслиган.

Наші спортсмени досить успішно виступили на цих змаганнях завоювавши дев`ять нагород у різних видах програми. Чемпіонкою турніру стала Учениця Мукачівської ЗОШ-1 Софія, Фабрицій, яка здолала всіх своїх супротивниць. В особистому заліку здобула ще і срібло для закарпатської команди.

Сріблом та бронзовою нагородою відзничився і Максим Гонак (також учень ЗОШ-1). Юлія Єгорова (Мукачівський ліцей) здобула срібло в командних змаганях з куміте. Михайло Граб (Ракошинська ЗОШ), Оксана Яценович (В. Лучківська ЗОШ), Владислав Бауман (ЗОШ-3), Сергій Єгоров (НВК «Первоцвіт») своїми бронзовими нагородами збільшили кількість нагород до 9.

Крім участі у змаганнях наші спортсмени у вільний час провели цікаву екскурсію по місту і отримали багато вражень від поїздки до Одеси. Наразі спортсмени готуються до Відкритого чемпіонату області який наприкінці листопада пройде у Мукачеві.

Джерело: zaholovok.com.ua
Розділи: Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути