chrome firefox opera safari iexplorer

На створення порталу профілактики нещасних випадків витратили 3,6 млн грн. Депутати зацікавились, куди пішли гроші

22 жовтня 2013 о 09:46

Фонд соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України 3 жовтня за результатами тендерів уклав угоди з ТОВ «БМС Консалтинг» на розробку сайту та придбання серверного обладнання на 6,09 млн грн – повідомляють «Наші Гроші».

Безпосередньо на комп’ютерну техніку виділено 2,50 млн грн., у тому числі на сервери Fujitsu PY RX300S7 вартістю 174 тис грн. за штуку.

Більша частина суми – 3,59 млн грн. виділена на створення Порталу профілактики нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, призначеного для «формування позитивного іміджу служби страхових експертів з охорони праці Фонду та пропаганди безпечних і нешкідливих умов праці».
На порталі мають викладатись різні документи, текстові, відео та аудіо матеріали, існувати інтерактивний зв’язок з користувачами, тощо.

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко звернувся до Прем’єр-міністра Азарова з проханням ініціювати розслідування ситуації щодо ефективності використання по проекту.

Джерело: watcher.com.ua
Розділи: Суспільство