chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні стартував XI Український туристичний форум

07 жовтня 2013 о 12:36

Сьогодні в ЦДКС «Український дім» відбулося відкриття XI Українського туристичного форуму (УТФ) сезону Осінь 2013. УТФ — найбільший в Україні форум для професіоналів туристичної галузі. За 5 років існування Форум став надійною платформою для підвищення рівня кваліфікації та поліпшення якості туристичних послуг.

Почесними учасниками Форуму були національні туристичні представництва країн з найбільш розвиненою рекреацією — Домініканська республіка, Індонезія, ОАЕ, Польща, Угорщина, Туреччина. Актуальні питання, обговорювані на туристичному форумі, надалі впливатимуть на інтенсивність і якість цілісного розвитку туристичної галузі в країні.

Упродовж двох днів (7 і 8 жовтня) в рамках заходу пройдуть різні спеціалізовані семінари, тренінги, майстер-класи, презентації та конференції, які відвідають представники туроператорів, турагенцій та інших суміжних структур.

Цього року в рамках УТФ будуть представлені провідні туристичні оператори України (TEZTOUR, TUI, CoralTravel, TurtessTravel), а також компанії, які офіційно представляють Сінгапур, Бразилію, Єгипет, Туреччину, Грецію. Також, в рамках програми Форуму можна буде дізнатися про тенденції та нових туристичних напрямках прийдешнього осінньо- зимового сезону.

Джерело: autotravel.ua
Розділи: Туристичні новини

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути