chrome firefox opera safari iexplorer

У листопаді в Алушті пройде Перший Міжнародний книжковий форум

11 вересня 2013 о 12:19

З 7 по 10 листопада в Алушті пройде Перший Міжнародний книжковий форум. Про це повідомили у прес-службі уряду.

Як наголосив голова Республіканського комітету АРК з інформації Вадим Волченко, Форум пройде за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України і буде спрямований на розвиток книговидавничої діяльності, зміцнення інформаційної та творчої співпраці видавців, поліграфістів, авторів, популяризацію читання в Україні та підвищення значущості книги в житті суспільства.

Так, у рамках книжкового форуму заплановано проведення конференцій, «круглих столів», семінарів, книжкових виставок, презентацій. Заходи спрямовано на розвиток і зміцнення кращих традицій книжкової справи, популяризацію читання в Україні з урахуванням передового зарубіжного досвіду.

Нагадаємо, у Львові з 12 по 15 вересня відбудеться 20-ий Форум видавців у Львові.

На книжковому ярмарку Форуму представлять 409 нових книжок сучасної української літератури, номінованих на здобуття премії «Найкраща книга Форуму 2013».

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути