chrome firefox opera safari iexplorer

Погода: у вихідні буде сухо і прохолодно

15 листопада 2013 о 11:22

У суботу і неділю, 16 і 17 листопада, на більшій частині території України синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Уночі та вранці у західних і південних областях місцями туман.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вітер західний, 5-10 м/с.

Нічна температура на більшій частині території України коливатиметься від 2° тепла до 3° морозу. Вдень термометри покажуть 2-7° тепла. На Закарпатті та в Криму вночі буде 2-7°, вдень 6-11° вище нуля.

На Київщині у вихідні також очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі колитиватиметься від 2° тепла до 3° морозу, вдень становитиме 2-7° вище нуля.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Довкілля

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути