chrome firefox opera safari iexplorer

«Бориспіль» на свята організує додаткові рейси у 30 напрямках

21 грудня 2013 о 20:31

Протягом 25 грудня — 15 січня аеропорт «Бориспіль» розширить мережу нерегулярних маршрутів до 30.

Про це повідомляє пресс-служба аеропорту.

«У період з 25 грудня до 15 січня 2014 року мережу нерегулярних маршрутів із міжнародного аеропорту «Бориспіль» буде розширено до 30. Пасажири окрім регулярних рейсів із головних повітряних воріт країни зможуть додатково подорожувати до міст Єгипту, Туреччини, Ізраїлю, Таїланду, Індії, Фінляндії, Чехії, Франції та інших країн Європи й Азії», — йдеться у повідомленні.

Додаткові польоти здійснюватимуть авіакомпанії МАУ, WindRose («Роза Вітрів»), «Авіалінії Харкова» та «ЮТейр-Україна».

Загалом вони подали заявки на відправлення з «Борисполя» у період новорічних та різдвяних свят 182 чартерних (близько 33 тисяч пасажирів) та 23 додаткових (більш як 3 тисячі пасажирів) регулярних рейсів.

Найпопулярнішими туристичними напрямками, за даними прес-служби, залишаться теплі курорти Єгипту Шарм-ель-Шейх і Хургада — 38 та 29 рейсів відповідно.

Також чимало рейсів буде здійснено до зимових курортів: 11 — до Кіттіли (Фінляндія), 10 — у Зальцбург (Австрія), по 6 — у Гренобль (Франція) та Рованіємі (Фінляндія), 5 рейсів у Татри (Словаччина) тощо.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути