chrome firefox opera safari iexplorer

Штаб національного спротиву працюватиме у Будинку профспілок ще мінімум місяць — Кубів

26 грудня 2013 о 14:27

Штаб національного спротиву працюватиме у Будинку профспілок ще мінімум місяць. Про це заявив комендант Будинку профспілок, народний депутат від “Батьківщини” Степан Кубів.

”Станом на ці хвилини жодного документу про припинення оренди нам ніхто не вручив“, – сказав Кубів.

Степан Кубів нагадав, що вчора відбулось засідання президії Ради ФПУ, яка проходила за зачиненими дверима, без народних депутатів від опозиції, які хотіли бути там присутні, та без преси.

Кубів повідомив, що сьогодні він разом з комендантом від “Удару” Сергієм Аверченком, від “Свободи” Михайлом Блавацьким та журналістами здійснили ще одну спробу потрапити до голови президії ФПУ Кулика, але той відмовився зустрічатись.

Народний депутат звернувся до представників ЗМІ з проханням передати запрошення пану Кулику на загальнонаціональні збори профспілок, які відбудуться у неділю на Віче на Майдані. “Ми тут знаходимось згідно рішення восьмимільйонних профспілок, і ніхто нас звідси не вижене”, – додав він.

Джерело: socportal.info
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути