chrome firefox opera safari iexplorer

Фотограф з Франції створила фотосет проти насилля на Євромайдані. Фото

08 грудня 2013 о 00:56

Фешн-фотограф Аліса Бережна, Франція, зробила серію фото, якими закликає припинити насилля в Україні.
Приводом для фотопроекту стало побиття учасників протестів у Києві, пише Мyreport.com.ua.

За словами авторки фотографій, вона з 2012-го року живе у Парижі, та просто не могла не звернути увагу на події, що відбуваються в Україні.

«І результатом стала ця серія робіт, що агітують проти насилля. Протягом дня ми зібрали команду із 8-ми осіб та зняли історію. Всі моделі — єропейського походження. Вони всі знають для чого створювався проект і яка його ідея», — каже вона.

За словами Аліси, вона хотіла показати, що незважаючи на побиття, люди не бояться і будуть продовжувати мирно відстоювати свої позиції.

«Ми також зробили акцент на тому, що жорстокість не може виглядати привабливо. Тому роботи дуже реалістичні і часом лякаючі», — каже вона.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути