chrome firefox opera safari iexplorer

На Майдані відкрили цілодобову медичну гарячу лінію

02 грудня 2013 о 17:35

Медики відкрили на Майдані цілодобову гарячу лінію, куди пропонують звертатися по першу допомогу і мітигнувальникам, і правоохоронцям.

Про це Укрінформу повідомила помічник відомого лікаря і громадської діячки Ольги Богомолець Наталія Чурікова.

«Розпочала роботу гаряча телефонна лінія медичного штабу Майдану за номером (063) 197-03-03, що працює цілодобово», — йдеться у повідомленні.

Чурікова поінформувала, що тим, хто отримав травму чи погано почувається, за цим номером підкажуть де знаходиться найближчий медичний працівник. Також вона попросила зателефонувати на гарячу лінію всіх медичних працівників, які постраждали внаслідок сутичок останніх днів.

Чурікова запевнила, що лікарі медичного штабу Майдану забезпечені всіма необхідними ліками та надають допомогу всім, хто звертається, незважаючи на політичну приналежність та ідеологічні переконання.

«В разі потреби до медичного штабу, щоб отримати першу допомогу, можуть звертатися працівники правоохоронних органів», — зазначила вона.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути