chrome firefox opera safari iexplorer

Прийдешній рік для України за нумерологією

31 грудня 2013 о 20:10

Наступний рік повинен стати початком сприятливого розвитку України, роком її розквіту. Країна матиме дуже заманливий вигляд для інших держав. Це може бути рік хороших фінансових уливань, якими потрібно буде скористатися дуже грамотно. Ці та інші прогнози озвучив дніпропетровський нумеролог Сергій Авдєєв, пише Голос України.

За його словами, роки мають наступність: через кожних дев’ять років події повторюються. Так, у 2004-му в цей час відбувалася Помаранчева революція, а нині спостерігаємо схожі події. Тоді була жорстка передвиборна боротьба, втручання Росії у виборчий процес, було протистояння майданів — сьогодні ми бачимо безліч аналогій.

Відповідно, майбутній рік буде схожий на 2005-й — рік політичних чвар. Тому багато що залежатиме від мудрості політиків. Це повинен бути рік спокою і миру, тоді можна буде багато чого добитися.

«Якщо скласти всі цифри 2014 року, то вийде цифра 7. Для України, згідно з датою народження країни, це буде рік «3». Рік «7» є пріоритетним для всього світу, — вважає Сергій Авдєєв. — Ключові якості наступного року: мудрість, істина й майстерність. А для України рік «3» — самовираження, розвиток й удача».

Таємні речі вийдуть назовні. Буде непростий рік для всього світу. Потрібно буде виважено, мудро, неквапливо вести зовнішню і внутрішню політику. Важливо розуміти помилки попередніх шести років. Це буде рік зупинки й переформатування. Щоб чогось добитися, потрібно зрозуміти причини, які заважають це зробити. Для цього слід розуміти стратегію й тактику успіху.

Нумеролог радить у наступному році до всіх починань підходити без поспіху, розмірено й обдумано. Це чудовий час для навчання й удосконалення своїх навичок, дуже інтуїтивний рік, який розвиває в людях почуття, відчуття. І якщо до них прислухатися, то можливі великі досягнення й успіх.

«Також це час духовного й емоційного зростання, рік пізнання себе, — додає прогнозист. — Варто зайнятися своїм здоров’ям, пройти обстеження, почати лікування хронічних захворювань. Сприятливий рік, щоб відмовитися від шкідливих звичок і почати вести здоровіший спосіб життя. Цей рік учить людей проявляти оптимізм і доброзичливість. А 2015-й стане роком досягнення мети, прориву у всіх сферах».

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути