chrome firefox opera safari iexplorer

Що зараз відбувається на вулицях Києва (пряма трансляція)

11 грудня 2013 о 11:34

Після нічного штурму Євромайдану у Києві кількість людей, що приєдналися до мітингувальників, перевищила 20 тисяч. Люди продовжують підтягуватися на Майдан Незалежності.

Станції «Хрещатик» та «Майдан Незалежності» столичного метро у середу зранку працюють лише як пересадочні. Керівництво метрополітену пояснює, що станції закрили у зв’язку з «проведенням масових заходів».

«Беркут» спробував піти на штурм Київської міської державної адміністрації, але під тиском людей силовики були змішені відступити.

Нагадаємо, 11 грудня близько 01:00 правоохоронці прорвались на Майдан. Відбулося кілька «штурмів», а силовики потрощили найміцніші барикади.

Пряму трансляцію можна побачити тут.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути