chrome firefox opera safari iexplorer

Усі храми УГКЦ у Києві відкриті цілодобово і допомагають потребуючим

02 грудня 2013 о 17:43

«Усі храми УГКЦ у Києві відсьогодні будуть відкриті цілодобово. У них буде проводитися безперервна молитва. Усі потребуючі можуть тут отримати духовну підтримку, взяти участь у молитві, а також відпочити та підкріпити свої фізичні сили».

Про це Департаменту інформації УГКЦ повідомив митрофорний протоєрей Ігор Онишкевич, протопресвітер Київського протопресвітерства.

За словами о. Ігоря, важливо, щоб усі вірні нашої Церкви, як ті, які залишилися у своїх домівках, так і ті, що перебувають на майданах Києва, взяли участь у молитві за краще майбутнє нашої країни. «Адже всяке добро походить від Господа Бога», – зазначив протопресвітер.

Як ми повідомляли, Блаженніший Святослав закликав усіх вірних УГКЦ та людей доброї волі до загальнонаціональної безперервної молитви за мир і кращу долю України.

Храми УГКЦ у Києві:

  • Патріарший собор Воскресіння Христового (вул. Микільсько-Слобітська, 5, ст. метро «Лівобережна»);
  • Миколая Чудотворця (Аскольдова могила, вул. Паркова дорога, 1);
  • Миколи Доброго (Поділ, вул. Покровська, 6, ст. метро «Контрактова площа»);
  • Святого Василія Великого (Вознесенський узвіз, 7).
Джерело: РІСУ
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути