chrome firefox opera safari iexplorer

На Донеччині та в Криму оголосили надзвичайну ситуацію

31 січня 2014 о 10:29

Ситуацію, що склалася в Донецькій області у зв'язку з погіршенням погодних умов, визнали надзвичайною.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби із надзвичайних ситуаціях України в Донецькій області, пише Укрінформ.

«У Донецьку пройшло засідання регіональної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На ньому було ухвалено рішення класифікувати ситуацію на території Донецької області в результаті погіршення погодних умов, як надзвичайну регіонального рівня природного характеру згідно з Національним класифікатором надзвичайних ситуацій», — говориться в повідомленні.

У зв'язку з аномально лютими морозами в лікарні Донецької області звернулися 43 людини з переохолодженням і відмороженням. 35 з них госпіталізовано.

Як повідомлялося, режим надзвичайної ситуації запроваджено і на території Автономної Республіки Крим у зв'язку з ускладненням погодних умов. Синоптики прогнозують сильний сніг, заметіль, ожеледь, налипання мокрого снігу, вітер 15-25 м/сек. Така погода протримається до кінця тижня.

Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути