chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Сенаті США обговорять події в Україні

15 січня 2014 о 12:10

15 січня в комітеті із закордонних справ Сенату США вдруге за останні два місяці обговорюватимуть українське питання. Засідання вестиме голова комітету сенатор Боб Менендес.

Про події в Україні законодавцям розповість заступник держсекретаря Вікторія Нуланд, яка на власні очі бачила в Києві події 11 грудня, коли влада вдалася до спроби розгону Євромайдану.

Ще одним доповідачем з українського питання буде американський політолог Збіґнев Бжезинський.

Минулі слухання посприяли ухваленню резолюції Сенату із закликом до американського уряду застосувати санкції до українських чиновників, причетних до насильства над мирними демонстрантами.

Нагадаємо, під час засідання Сенату США можуть бути запроваджені санкції проти українських чиновників, на яких лежить відповідальність за ситуацію в країні. Список імовірних претендентів нараховує 10-20 прізвищ.

Додамо, що 12 січня Майдан закликав Сенат США ввести санкції проти українських чиновників, зокрема проти міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути