chrome firefox opera safari iexplorer

У суботу в Києві – Всеукраїнська конференція Євромайданів

23 січня 2014 о 17:16

У суботу, 25 січня, до Києва з’їдуться активісти усіх Євромайданів України – як тих, що брали участь у Першому Всеукраїнському форумі Євромайданів, так і нових, які з’явилися за останні тижні – на Всеукраїнську конференцію.

Про це повідомили організатори заходу.

Метою конференції є:

підтримка київського Майдану і налагодження тіснішої координації спільних дій;
обговорення тактики ефективної боротьби у нових умовах тотальної війни влади проти суспільства;
обговорення механізмів представництва громадянського суспільства як суб’єкта революційного руху та будівництва нової системи стосунків між державою і громадянами;
організація і порядок денний Другого Всеукраїнського форуму Євромайданів.
«Євромайдани – це всеукраїнський рух вільних і сильних громадян, метою якого є збереження цілісності держави, усунення узурпаторів від влади та недопущення узурпації влади у майбутньому – влади не тільки центральної, а й місцевої», – підкреслюють організатори.

Зазначимо, Всеукраїнська конференція Євромайданів відбудеться у готелі «Україна», що на вул. Інститутській, 4.

Джерело: zik.ua
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути