chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні близько 10% роботодавців планують підвищення зарплати у 2014 році

15 січня 2014 о 14:47

Заробітки виростуть у фармацевтичних та IT-компаніях.  ТСН.ua Кожен третій українець бажає змінити свою роботу Близько десяти відсотків роботодавців в Україні мають намір підвищити заробітну плату у 2014 році.

Очікувати підвищення слід тим, хто працює у фармацевтичних чи IT-компаніях. Та попри підвищення зарплати чи її стабільності, кожен третій українець бажає змінити роботу. Хоча наважуються зробити це – одиниці, йдеться в сюжеті «Сніданку з 1+1».

Згідно з дослідженням міжнародного кадрового портала HeadHunter, нерішучість – основний фактор, який тримає найманих працівників на старому місці.

«Після Нового року дуже багато людей шукають роботу. Роботодавці починають шукати людей уже з 1 січня. Зима – це один з найвищих сезонів на ринку праці», — заявила фахівець кадрового порталу Уляна Ходорівська. За її словами, в 2013 році в середньому підвищення зарплат не досягло 10%, а в 2014-му варто розраховувати на підвищення лише тим, хто показав дуже хороші показники.

«Ринок складний, але, на щастя, зниження зарплат також не заплановане», — сказала експерт. Вона також додала, що людина може бути щасливою і з низькою зарплатою, якщо любить свою роботу. Це більшою мірою жінки. Раніше повідомлялося, що випускникам і українцям без досвіду стане простіше знайти роботу.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути