chrome firefox opera safari iexplorer

Fitch знизило рейтинги Києва, Харкова та Одещини до переддефолтних

17 лютого 2014 о 12:57

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило до рівня «CCC» довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) Києва, Харкова та Одеської області в іноземній валюті.

Про це повідомляє Тиждень.ua.

Згідно з повідомленням агентства, короткострокові РДЕ емітентів в іноземній валюті знижені до рівня «C» з «B».

Fitch також підтвердило довгострокові РДЕ цих емітентів в національній валюті на рівні « B-». Прогноз щодо довгострокових РДЕ в національній валюті – «негативний».

Рейтинги існуючих пріоритетних незабезпечених єврооблігацій Києва на загальну суму $550 млн знижені до рівня «CCC» з «B-». Рейтинги муніципальних облігацій Києва на загальну суму 5,4 млрд грн підтверджені на рівні «B-». Довгостроковий рейтинг пріоритетних незабезпечених муніципальних облігацій Харкова в національній валюті на суму 99,5 млн грн підтверджений на рівні «B-».

Як повідомлялось, 7 лютого Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента України за зобов’язаннями в іноземній валюті з «B-» до «ССС». Тепер від дефолтной позначки Україну за шкалою Fitch відділяє один щабель.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Fitch Ratings знизило довгострокові рейтинги дефолту емітента України в іноземній і національній валютах з «B» до «B-», з прогнозом – «негативний».

Джерело: zik.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути