chrome firefox opera safari iexplorer

Луценко підтвердив, що проти нього відкрито ще одну кримінальну справу

06 лютого 2014 о 09:40

Прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган на власній сторінці у Facebook повідомила, що в ефірі Громадське.TV Юрій Луценко підтвердив, що проти нього протягом останніх двох місяців порушено ще одну кримінальну справу за статтею 109 Кримінального кодексу України «Публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади».

Минулої суботи в інтервʼю «Ехо Москви» Луценко повідомляв, що "вже було дві спроби арешту: перший — грудневий за організацію масових заворушень, а другий — січневий, я вже диверсант... У мене 110-та стаття — «Замах на конституційний устрій», 111-та — «На територіальну цілісність», це вже навіть цікаво. Але найголовніша — 113-та — «Диверсії».

Нагадаємо, що СБУ звернулася до засобів масової інформації з вимогою негайно надати всім наявні записи публічних виступів Юрія Луценка на Майдані Незалежності 22 січня 2014 року.

 

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути