chrome firefox opera safari iexplorer

Мистецький Арсенал запрошує на Мистецьку Масляну

17 лютого 2014 о 11:29

З 27 лютого до 2 березня Мистецький Арсенал запрошує дітлахів та дорослих на Мистецьку Масляну – творче і смачне свято для всієї родини.

У Мистецькому Арсеналі збереться цілий ярмарок рукотворів від 100 кращих українських хенд-мейкерів, на якому відвідувачі зможуть взяти участь у оригінальних майстер-класах, придбати витвори майстрів народного мистецтва, сувеніри, прикраси, іграшки, найкращі дитячі та мистецькі видання, а також смачні солодощі, повідомляють організатори.

Для любителів рухливих дитячих та родинних ігор на час Мистецької Масляної будуть працювати ігрові зони всередині приміщення та надворі.

На гостей свята також чекатиме цілий арсенал запашних млинців та вареників, весняні солодощі, духмяний чай, глінтвейн та бадьориста кава у затишних кав’ярнях.

Народні гуляння супроводжуватиме автентична українська музика та співи.

Детальніше — дивіться тут. 

«Рідна країна»

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути