chrome firefox opera safari iexplorer

На Майдані стартує навчальний проект “Майдан-Січ”

10 лютого 2014 о 11:45

Усі бажаючі зможуть прослухати оглядові лекції за різними напрямками й обрати для вивчення теми, які їм більше всього до вподоби.

На Майдані стартує навчальний проект “Майдан-Січ” -  проект з навчання громадських активістів.

Як передає кореспондент УНІАН, координатор громадянської кампанії “За відкриту владу” Ігор Курус розповів, що в рамках проекту всіх бажаючих навчатимуть, зокрема, як працювати у виборчих комісіях, як розбудовувати в регіонах громадянське суспільство, що робити в разі затримання міліцією.

“Курси для бажаючих будуть проходити в Києві на кількох майданчиках, будуть групи до 20 осіб. Записатися можна буде через місцеві майдани, через київський Майдан, а також через сторінку у «Фейсбук», заповнивши анкету. Курси будуть тривати 5-6 днів, ми забезпечимо людей проживанням та харчуванням. Спочатку будуть оглядові лекції за різними напрямками, а потім слухачі вивчатимуть ті теми, які їм більше до вподоби: виборчі технології, правозахисні знання та інші”, — сказав Курус.

Також він додав, що на цьому тижні в рамках проекту “Майдан-Січ” будуть проведені дні відкритих дверей для координаторів Майдану, а з наступного тижня розпочнеться навчання для людей, які приїдуть з інших міст.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути