chrome firefox opera safari iexplorer

США і НАТО готують Росії «єдину міжнародну відповідь» щодо подій в Україні

19 березня 2014 о 11:23

Російській Федерації найближчим часом дадуть «єдину міжнародну відповідь» щодо її анексії Криму — насильницького приєднання півострова в односторонньому порядку.

Про це заявили генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен і представники керівництва США, повідомляє прес-служба Альянсу.

Учора Расмуссен прибув до Вашингтона, де зустрівся з держсекретарем Сполучених Штатів Джоном Керрі, а також міністром оборони США Чаком Гейгелем і радником президента США з національної безпеки Сьюзан Райс, зазначає «Інтерфакс-Україна».

«Сторони наголосили на важливості єдиної міжнародної відповіді на тривале порушення Росією територіальної цілісності та суверенітету України», — повідомляє прес-служба НАТО.

Учасники зустрічі також «обговорили наслідки кризи для саміту НАТО, що має відбутися у Великій Британії, та розглянули порядок денний наміченого на початок квітня засідання Альянсу на рівні міністрів закордонних справ». 

Нагадаємо, у НАТО не визнають Крим частиною Російської Федерації. Тим часом у Казахстані підтримали референдум на півострові та «з розумінням ставляться до рішення» Росії.

 

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути