chrome firefox opera safari iexplorer

Шість українських радіостанцій призупинили мовлення в Криму

11 квітня 2014 о 10:06

Шість українських радіостанцій — «Русское Радио», «Хіт FM», «Kiss FM», «Radio ROKS», «Радіо Мелодія» і «Радіо Relax», що входять до складу групи «ТАВР Медіа», тимчасово припинили мовлення на окупованій території Криму.

Згідно з повідомленням на офіційному сайті групи, таке рішення було ухвалене у зв'язку з виникненням юридичних і технічних проблем забезпечення FM-трансляцій на території півострова.

«Сьогодні ми не говоримо про відхід компанії з кримського ринку, — швидше це позиція вичікування слушної нагоди перезавантажити мовлення на кримських хвилях», — процитувала прес-служба генерального продюсера радіогрупи Віталія Дроздова.

При цьому в повідомленні наголошується, що всі шість радіостанцій зараз транслюються через мережу Інтернет.

«Ефіри всіх без винятку радіостанцій «ТАВР Медіа», як і раніше, доступні на офіційних сайтах кожної з радіостанцій», — говориться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 16 березня в АР Крим із масовими фальсифікаціями відбувся нелегітимний референдум про входження півострова до складу Російської Федерації, якому передувала майже тритижнева окупація Криму російськими військовими. Згідно з результатами плебісциту, які не були визнані ні Україною, ні світовою спільнотою, більш як 95% кримчан проголосували за вихід Криму зі складу України і приєднання його до РФ. 18 березня в Кремлі було підписано угоду про прийняття АР Крим і Севастополя до складу Росії.

Профільні організації та підприємці вважають, що військова окупація Кримського півострова Російською Федерацією дестабілізує ситуацію в Криму, що може призвести до закриття частини кримських підприємств і ускладнення роботи бізнесу в регіоні.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути