chrome firefox opera safari iexplorer

На Донеччині сепаратисти залишили дітей без освіти

08 травня 2014 о 10:12

Майже 40 тисяч учнів у Донецькій області не мають можливості ходити до школи. А півтори тисячі випускників, які повинні через кілька тижнів здавати іспити, можуть втратити шанс цього року стати студентами.

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на ТСН.

Більше півсотні шкіл навколо Слов'янська, в Краматорську і частково Маріуполі закриті.

У найбільш складній ситуації опинилися випускники. 23 травня вони повинні писати український переказ, а 3 червня — складати ЗНО, що є обов'язковим для вступу до вузів.

Ще більш складна ситуація склалася із забезпеченням трьох інтернатів та дитбудинків на півночі Донецької області. Через блокпости на під'їзді до Слов'янська не пускають в місто машини з продуктами для дітей. А адміністрації торгових центрів області вже повідомили, що на цих вихідних магазини закриють, щоб не привертати нападників.

Розділи: Новини освіти

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути