chrome firefox opera safari iexplorer

Сергій Ребров виграв з «Динамо» перший трофей з 2011 року

16 травня 2014 о 10:47

Сергій Ребров виграв з «Динамо» перший трофей з 2011 року, коли кияни виграли Суперкубок України

Як повідомляє Еспресо.TV, тактика в.о. тренера «Динамо» Реброва добре спрацювала у першому таймі. Кияни тримали м'яч і оборежно підбиралися до воріт «гірників». «Шахтар» програв центр поля, а «динамівські» гравці дуже добре грали у відборі. Донецькі бразильці не змогли показати свій рівень, а «Динамо» двічі вразило ворота «Шахтаря» в кінці тайму. Спочатку стався автогол Кучера, а потім точно пробив Віда.

У другому таймі «Шахтар» став грати агресивніше і було помітно, що фізично «динамівці» програють «гірникам». На 57 хвилині Коста скористався помилкою в обороні і вразив ворота Шовковського. Потім було багато брудної гри з обох сторін. «Шахтар» контролював м'яч, але більше голів глядачі не побачили. В одному з епізодів постраждав Срна. Луческу замінив хорвата, якому навіть довелося піти в машину швидкої допомоги. Але з футболістом все добре. В кінці матчу гравці побилися після грубого фолу Кучера, який збив Вукоєвича. Після бійки Ракицького і Ярмоленка вилучили з поля. Активно ліз у бійку Денис Гармаш...

«Динамо» завоювало свій десятий Кубок України. До цього моменту «динамівці» вигравали Кубок у 2007 році.

Зазначимо, що президент «Динамо» Ігор Суркіс раніше обіцяв, що Ребров очолить «Динамо», якщо переможе «Шахтар» у фіналі. 

Варто також додати, що на трибунах у Полтаві сьогодні було багато відомих футбольних особистостей. Серед них варто відзначити Григорія Суркіса та міністра молоді та спорту Дмитра Булатова, який нагороджував команди після завершення матчу.

«Динамо» (Київ) — «Шахтар» (Донецьк) — 2:1

Голи: Кучер (АГ), 40, Віда, 43 — Коста, 57

«Динамо»: Шовковський, Беланда (Сидорчук 85), Мбокані, Макаренко, Віда, Гармаш, Ярмоленко, Ленс (Вукоєвич 71), Драгович, Велозу, Сілва 

«Шахтар»: П'ятов, Ракицький, Срна (Кривцов 80), Тейшейра, Коста, Шевчук, Бернард (Едуардо 69), Адріано, Фред, Степаненко, Кучер 

Попередження: Мбокані 45 +5, Ярмоленко 70, Вукоєвич 90 +3 — Ракицький 31, Срна 45, Адріано 90 +4 

Вилучення: Ярмоленко 90 +5 — Ракицький 90 +5

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути