chrome firefox opera safari iexplorer

Нацрада просить суд призупинити ретрансляцію в Україні російського каналу ТVСІ

24 червня 2014 о 12:30

Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення на основі матеріалів офіційного моніторингу звернулася до Окружного адмінсуду міста Києва з позовом стосовно тимчасово призупинення ретрансляції на території України іноземної програми «ТВ Центр-Іnternational» (ТVСІ).

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Нацради з питань телерадіомовлення.

Окрім того, з огляду на те, що телеканали «Life News» і «REN-TV» є неадаптованими, і їх трансляція на території України заборонена, Національна рада звернулася до Генеральної прокуратури України стосовно вжиття заходів відповідного реагування, оскільки в їх програмах наявні ознаки злочину, передбачені розділом першим та статтею 161 Кримінального кодексу України щодо злочинів проти держави та розпалювання національної ворожнечі.

Також Національна рада направила звернення до провайдерів програмної послуги, у яких зафіксовано ретрансляцію зазначених телеканалів, з вимогою негайно припинити цю ретрансляцію.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути