chrome firefox opera safari iexplorer

Розтягуємо тіло зранку: 4 вправи

21 липня 2014 о 10:11

Зранку прокидаєтесь а тіло таке немов ви спали всю ніч у коробці? Хочеться легкості і драйву але зарядку робити лінь... Пропонуємо вам вправи на розтяжку — корисні для самопочуття та фігури. Детальніше читайте у «Країні здоров'я».

Всього кілька хвилин присвятіть вправам зранку і вам буде легше увесь день: покине відчуття сонливості, тіло буде розігріте і готове до подвигів робочого тижня.

Вправа №1.
Сядьте на підлогу (краще — на килимок) і розставте ноги широко. Нахиляйтесь корпусом, тягнучись до кожної ноги по черзі. Не поспішайте виконувати певну кількість — головне не швидкість а якість.

Вправа № 2.
Так само сидячи на пілозі зімкніть ноги і випрямте їх. Якщо так складно — трішки зігніть у колінах. Нахиляйтесь корпусом, тягніться руками до кінчиків пальців.

Вправа №3.
Ляжте на пілогу, ноги зігніть і підтягніть під себе. Руками тримайтесь за стопи і підтягуйте вгору плечі та голову.

Вправа№4.
лежачи на підлозі підтягуйте ноги вверх як у дитинстві у вправі «берізка». Не обов'язково ставати «у струнку», не мучте хребет. А от тягнутись ніжками вгору можете.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути